Outfit 26.7.15

Hei!

Beklager for 0 oppdatering i går,men formen i går var ikke så særlig på topp iogmed jeg hadde døgna haha,fikk absolutt ikke til å sove så jeg ble bare våken hele natta. Jeg bestemte meg for å ikke bli liggende å sove bort hele dagen så jeg stakk heller bort til venninna mi som ikke bor så langt unna meg heldigvis! Var veldig koselig å være med henne,alltid noe kos å finne på♥ Når jeg kom hjem ble jeg bare liggende å se på pretty little liras!

Dagen i dag har ikke vært så spennende,men bestemte meg for å gå ut å ta bilder med søstra mi! Det er jo så fint vær her i dag at jeg måtte absolutt ta noen bilder i fine været! Som sagt så blir det mange late dager i sommerferien så jeg takker gud for at pretty little liras finnes!


Hva synes du om antrekket?dagens outfit

Hei!

I dag så starta dagen min med å ligge lenge i senga for å utnytte litt siden det er mandag i morra. Har hatt en ganske så fin og rolig helg som passet ganske bra siden jeg skal jobbe i barnehage i heile uke unntatt onsdag. Jeg går frisørlinja,men er veldig usikker på om jeg har tatt det riktige valget så derfor skal jeg prøve meg innen barn. Jeg virkelig elsker barn så det tror jeg vil passe meg fint.

I fem tida i dag så ble jeg henta av venninna mi som også hete Rebecca,ser fram til når hun får lappen,det blir så bra! Vi stakk ned til vannet å tok mange bilder,måtte skyndte oss for å ta bilder før sola gikk ned. Alt i alt så har dette vært en koselig helg,er så kjekt å endelig tilbringe mer tid med Rebecca nå som jeg bor nærmere hun.

Er fremdeles med Rebecca,skal nok bare nyte videre søndagen til jeg skal hjem. Håpe dere liker dagens antrekk:-)

Hva synes dere?dagens antrekk//vår følelse

Hei igjen!

I dag så har det blåst så ufattlig mye at det var helt umulig å ta fine bilder,håre mitt blåste i alle vinkla så det var ikke perfekte dagen til å ta bilder,mamma som tok bildene så dere kan tenke dokke,bildene ble jo perf da:-) haha mamma er søt da,spurte meg hele tiden "hvor skal jeg trykke og når skal jeg trykke"? Tror nok jeg må lære henne mer om hvordan man tar bilder for flere bilder må hun nok ta. Bildene som jeg selv tar får så klart bedre kvalitet siden jeg vet hvordan man gjør det,men jeg turte rett og slett ikke å ta med stativet mitt ut i dag så derfor ble det mamsen,men flink til å ta bilder er hun!Jeg virkelig elsker følelsen at vi nærmer oss vår og sommer! Kan heldigvis legge vekk vinter sveajakka mi nå,er så lei av å gå i tunge klær! Skal bli så deilig å gå i skinnjakke,elsker det!
Skinnjakke-cubus,genser/kjole-bikbok,skjorte-bikbok

Hva synes dere?skal jeg forsette med outfits?

 

 


REBECCA
Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no
INSTAGRAMARKIV


· Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits