annerledes start på uka

Heiia

I dag så var det min første dag ute i praktisk i barnehage,skal vær der i 10 dager,første dagen gikk overraskende bra,mye bedre enn forventet! Jeg synes selvfølgelig det var litt skummelt siden det er ganske uvandt og nytt for meg. Jeg var hos alderen 2-3åringer,ei hærlig og søt gjeng som var lett å bli kjent med! Men å vær sammen med så mange i den alderen så kjenne jeg det litt i hode mitt,haha! Men om jeg likte meg der,så klart! Dette var jo første dagen så er spent på hvordan resten av dagene blir. 

Håper virkelig ikke at det er kun jeg som er drit usikker på valget når der gjelder utdanning!? Har 0 anelse på hva jeg skal velge,men det står så klart mellom å jobbe med barn eller frisør. Jeg har tenkt så masse på dette i det siste,men å ta et valg når det gjelde framtida mi er virkelig ikke lett. Det er derfor jeg prøver meg litt innen barn sånn jeg får se hva jeg mestrer best.
fint rot ja..

Håper iallefall at alle dere der ute har hatt en fin mandag og at dere får en fin uke! klemdagens outfit

Hei!

I dag så starta dagen min med å ligge lenge i senga for å utnytte litt siden det er mandag i morra. Har hatt en ganske så fin og rolig helg som passet ganske bra siden jeg skal jobbe i barnehage i heile uke unntatt onsdag. Jeg går frisørlinja,men er veldig usikker på om jeg har tatt det riktige valget så derfor skal jeg prøve meg innen barn. Jeg virkelig elsker barn så det tror jeg vil passe meg fint.

I fem tida i dag så ble jeg henta av venninna mi som også hete Rebecca,ser fram til når hun får lappen,det blir så bra! Vi stakk ned til vannet å tok mange bilder,måtte skyndte oss for å ta bilder før sola gikk ned. Alt i alt så har dette vært en koselig helg,er så kjekt å endelig tilbringe mer tid med Rebecca nå som jeg bor nærmere hun.

Er fremdeles med Rebecca,skal nok bare nyte videre søndagen til jeg skal hjem. Håpe dere liker dagens antrekk:-)

Hva synes dere?dagens antrekk//vår følelse

Hei igjen!

I dag så har det blåst så ufattlig mye at det var helt umulig å ta fine bilder,håre mitt blåste i alle vinkla så det var ikke perfekte dagen til å ta bilder,mamma som tok bildene så dere kan tenke dokke,bildene ble jo perf da:-) haha mamma er søt da,spurte meg hele tiden "hvor skal jeg trykke og når skal jeg trykke"? Tror nok jeg må lære henne mer om hvordan man tar bilder for flere bilder må hun nok ta. Bildene som jeg selv tar får så klart bedre kvalitet siden jeg vet hvordan man gjør det,men jeg turte rett og slett ikke å ta med stativet mitt ut i dag så derfor ble det mamsen,men flink til å ta bilder er hun!Jeg virkelig elsker følelsen at vi nærmer oss vår og sommer! Kan heldigvis legge vekk vinter sveajakka mi nå,er så lei av å gå i tunge klær! Skal bli så deilig å gå i skinnjakke,elsker det!
Skinnjakke-cubus,genser/kjole-bikbok,skjorte-bikbok

Hva synes dere?skal jeg forsette med outfits?

 

 Jeg er tilbake

Åhhh heisann!

Okeiokei må bare si at jeg begynne med å blogge fast fra i dag! Skal bli så hærlig å komme tilbake til blogglivet! Har ikke blogget på 100 år....Som dere vet så har det vært ganske tøff tid for vår familie,har derfor lagt bloggen på hylla noe som har vært like så greit. Nå som jeg ikke har blogget på så lenge så har jeg glemt litt hvordan man blogger,er litt vanskelig å komme på hva man skal skrive osv,men det ordner seg ettehvert. Har vært ute i dag å tatt noen bilder av antrekket jeg hadde på meg i dag som jeg legger ut på bloggen senere i dag.

Siden jeg ikke har blogget på en lang stund så har jeg så klart mistet alle leserne mine,noe som er ganske så surt,men ingen gidde å lese en tom blogg,men det er den ikke nå lenger så jeg håper og krysser fingrene på at jeg får lesere igjen. Ditta blir kjekt og håpe jeg kommer til å trives med blogging like bra om jeg gjorde før!

Slengte med noen mobilbilder fra siste tiden,gode som gull alle sammen

Bare å kommentere under hva dere vil jeg skal blogge om!Gleder meg:)

 

 


REBECCA
Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no
INSTAGRAMARKIV


· Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits