Late feriedager

Heei!

Det blir så altfor mange late dager for meg til skolen begynner på igjen,det er både sjukt chill og ganske så kjedelig! Jeg er så rastløs på å finne på noe kjekt,så gleder meg virkelig til vi kommer tilbake til det normale når alle vennene er hjemme. Jeg har som sagt bare hatt det ganske så rolig i det siste og har virkelig 0 peiling på hva jeg skal blogge om når jeg gjør stort og sett det samme hver dag. Været her i Ålesund er helt på trynet,så ikke så ofte man kan finne på noe ute heller. 

Har prøvd å fått tak i sommerjobb i sommer,men det er heller ikke så særlig enkelt,jeg er alltid så sent ute når det gjelder sommerjobb....haha ikke så bra egenskap nei,men har prøvd å lete lenge,så jeg var så heldig som fikk vær barnevakt til to herlige unger. Helt enkelt måte å tjene seg litt penger på så jeg er fornøyd,men skal forsette å lete etter jobb på butikk,det er det jeg er på utkikk etter! Sikkert litt enklere å få seg jobb når man fyller 18år? Isåfall så blir jeg 18år i oktober så det er jo ikke  så lenge til så håper jeg finner meg noe da.Endelig kjøpte jeg meg caps! Har lenge vurdert å kjøpe meg denne ,men har vært ganske usikker på om jeg kler caps?? Men nå er den iallefall min,så thanks mams:* Skal prøve å komme på flere ting å blogge om etterhvert,men hadde blitt super glad om noen av dere kunne kommet med tips om hva jeg kan blogge om,for det hadde hjulpet meg så masse!

 

Hva gjør du i ferien?

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:REBECCA
Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no
INSTAGRAMARKIV


· August 2015 · Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits