favoritt appen min

Hei! Tenkte å fortelle dere hva slags app jeg foretrekker best og bruker mest! Og de må bli VCSO cam.Jeg bruker så klart andre apper også,men denne appen må garantert bli min favoritt! Jeg synes det var litt vanskelig å forstå meg på denne appen i begynnelsen,men etterhvert ble det bare enklere og enklere! Ganske bra app der du kan redigere bildene dine utrolig bra og deretter poste bildene dine på din egen bruker! Denne appen er ganske lik instagram for dere som ikke vet det! Forskjellen er bare at det går ikke ann å like bilder og se hvem som følger hvem.

Jeg blir så utrolig inspirert av denne appen,å se hva andre legger ut og hvordan folk redigerer bildene sine forskjellig,jøss! Jeg blir så fasinert! Utrolig for mye man kan blir gal etter en app! Jeg er innom VSCO hver dag,jeg må virkelig innom å se hva slags bilder dem jeg følger legger ut. Jeg legge ut bilder selv nesten hver dag,tar bildere hele tiden som jeg skrev i et annet innlegg så denne appen passer meg ganske så bra! Jeg heter Rebeccamargrethe på VSCO og det hadde vært så kjekt om noen av dere la igjen din bruker i kommentarfelte for da skal jeg med glede følge dere!

Hva er din VSCO?

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:REBECCA
Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no
INSTAGRAMARKIV


· Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits