en tøff periode i livet

En eller annen gang så går alle vi mennesker igjennom en tung periode i livet sitt,om den er lang eller kort spiller ingen rolle for når den er tung så er den tung. Du er en person som føle det du vil og du vet best når ting er bra eller dårlig,ingen skal komme til deg å fortelle at det du sliter med er en liten bagatell for alle takla ting på forskjellige måter. Noen liker å takle ting på sin egen hånd og noen liker å få hjelp av andre. Det å vær i en tung periode i livet sitt kan rett og slett ødelegge en person,noen er bare for svak til takle nedgang i livet sitt dessverre. 

Når man er lei seg kan man fort begynne å tenke på noe som gjør ting værre,alt bare faller inn i hodet ditt,du kan føle at du rett og slett blir sprengt i hode ditt av alle tankene som kommer inn,du kan plutselig gå inn på appen "weheartit" å søke på alt det triste du kommer på,ja jeg vet hvordan det er for jeg har nemlig vært der selv.

Du er en helt unik person,ingen som helst er lik deg,du er sterk og svak på din egen måte. Aldri tenk at noen er bedre enn deg bedre,sterkere osv enn deg! Sett et mål i livet ditt og tenk "dette skal jeg klare" for du klarer akkurat det du selv tenker at du får til!


Når du er lei deg kan du ofte tenke at du er helt alene,men husk du er aldri alene. Du har venner,familie som alltid vil vær der for deg,antall har ingenting å si bare om det er noen som er der er det beste. Ikke la noen få knekke deg,du er så sterkere enn dem svake personene som virkelig har behov for å gjør livet til andre grusomt.
Vi alle kommer oss igjennom den tunge perioden i livet,men hvor lang tid det tar har ingen svar på. Man må vær sterk,ikke for andres skyld på din egen del! Tenk på at det er ditt liv det er snakk om,det er du som skal klare dette,du skal rett og slett vær en helt for deg selv.

Det er utrolig enkelt å bare putte på et fantastisk fint smil på sin munn,men hva som egentlig skjuler bak det smile er ingen som vet...utrolig skremmenes føler jeg,så utrolig mange som smiler og er glad når dem egentlig vil det motsatte.


Det å sette et mål,vil hjelpe deg som person så utrolig mye,du vil få et annet syn på ting. For da har du andre ting å tenke på enn all elenigheten. Jeg elsker å hjelpe og gi råd til andre for jeg virkelig elsker å se et ekte smil. Det å føle at jeg har hjulpet en person er en så god følelse. Jeg vet at ting kan vær helt for jævlig akkurat der og da,men ting blir bedre! Vanskelig å tro,men det er sant.

Jeg var en gang den jenta som bare så det negative i alt,klarte aldri å fokusere på at ting skule bli bra,men nå har jeg fått et annet syn på alt..jeg tar mine dager som dem kommer,om dem er dårlige eller bra så må jeg igjennom dagene. Jeg orker ikke å tenke negativt hele tiden,jeg vil leve det livet jeg har fått. Jeg er bare ung en gang,vil ikke ødelegge mer av ungdomstiden min til å bare vær lei meg hele tiden. Vil fokusere på alt det brae jeg har! Jeg har verdens beste familie jeg virkelig aldri kunne byttet noe imot,verdens herligste venner! Jeg skal og vil komme meg igjennom tunge perioder uansett hva. OG det vil akkurat du også og for jeg vet alle kan!

♥ ♥ ♥ ♥

Hva synes du? liker du sånne innlegg?





Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:



REBECCA




Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no




INSTAGRAM



ARKIV


· Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014



KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits