Sommeren min til nå

Heii

Tenkte å fortelle dere litt om hva jeg har gjort i sommeren til nå. Som sagt så er det jo ikke så masse jeg har gjort iogmed jeg ikke har vært i syden,men jeg har om sagt prøvd å kose meg så masse som mulig. Uansett hvor jeg er så tar jeg bilder hele tiden,men i det siste så har jeg kun brukt iphone siden det er så stress å ta med kameraet overalt. Jeg elsker å ta bilde av alt mulig,skal så klart bruke kameraet mitt mest på bloggen min,men i dette innlegget vil jeg nok bruke mobilbilder,men heldigvis er kvaliteten bra på iphone!

Det som suge så utrolig mye i ferien,må vell vær at alle vennene dine er bortreist??? det er så utrolig kjipt,men jeg har iallefall mye å glede meg til når dem kommer hjem igjen. Jeg har heldigvis fått blogglysten på topp nå og siden jeg har massevis av tid til å blogge så passe det veldig fint!


Jeg har vært masse med bestevenninna mi,Jannikke. Hun bor et stykke unna meg nå som jeg flyttet for en liten stund siden,derfor er det alltid like koselig å se hun igjen! Vi finne alltid på et eller annet kos,på de to bildene så var vi ute i byen å spiste på kina resturanten. Det bilde til til høyre måtte jeg bare virkelig ta..se på det lyset da! Er vell ikke lenge til jeg skal på besøk til henne igjen å se massevis av pretty little liras,hihi vi elsker det!


Når det endelig er fint vær her i Ålesund så må man virkelig få nyte det! Jeg har nemlig vært mye på vannscooter turer! Det er såå herlig,herlighet! Se på bildene da,vil virkelig savne dette når vinteren kommer...Jeg har også vært ganske så usunn,noe jeg virkelig ikke kan ha kontroll over haha:( Må man så man haha neida,vært ganske så flink å spise mye sunt også så klart!


Har også vært masse med disse herlige gulla! Disse jentene er virkelige så gode,vi har blandt annet hatt grillkveld,kosekveld med masse godis og bare hørt masse på musikk. Tiden flyr av gårde når vi jentene er ilag for det alltid et eller annet vi finne på,ååh kan ikke vente på flere sommerminner med dem!


Her var vi hjemme hos ei venninne først og deretter dro vi ut på sommerfesten på Giske. Det var knall sol og fint vær den dagen så jeg hadde bare på den hvite toppen og ei skinnjakke,men det angrer jeg noe så sinnsykt på for på kvelden ble det så utrolig kaldt at hele kvelden ble ødelagt for meg,ikke noe gøy å gå å fryse! Men utenom det så var dagen ganske så bra! 


Her var jeg,Tonje og Kristina i valldalen,det er Kristina som bor her så jeg og tonje var å besøkte henne i 2 dager. Det var utrolig koselig,har alltid ønsket å se hvor kristina bor og nå har jeg endelig fått sett det,wii! Vi var ganske så sunne på dem to dagene her,jeg lover hahah,må nyte sommerferien vet dere! Savner allerede valldalen med beste jentene!Gull verdt begge to.


Her var vi på vassengutana konsert som var forrige helg,wææ det var så bra! Har alltid likt dem siden jeg var ei lita jente siden farfaren min elsket å høre på dem,hihi åå! Det var en bra kveld med mange herlige folk selvom jeg skulle ønske flere av vennene mine var der den kvelden,men dem fleste er jo på ferie nå,men håpe dem kan komme tilbake til Åleby snart igjen!

Jepp,dette var en oppsumering av sommerenferien min til nå,har som sagt storkost meg mest som mulig her i Åleby og det har funka ganske så bra som dere ser på bildene!

Hva har dere gjort i sommerferien til nå?

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:REBECCA
Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no
INSTAGRAMARKIV


· Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits