antrekke mitt i dag//stripe

Heia!

For en stund siden så sa jeg at jeg var tilbake,men der tok jeg feil,blogget bare en da og wops så bare klikket pcen min. Jeg har vært uten pc i mange uker nå,men i dag gadd jeg endelig å dra å levere den inn og jeg fikk med meg en lånepc,noe som er ganske så greit. Det er jo ferie nå! Jeg er dessverre en av dem som ikke er på noe som hest ferie enn kun hjemme. Har bare iallefall prøvd å hatt det så koselig som mulig selvom været her i Ålesund ofte kan ødelegge humøret mitt! Sommervær her i Åleby kan vi vell bare glemme.. Jeg har vært masse med venninner,storkost meg så masse!

Jeg og ei venninne dro til valldalen for å besøke bestevenninna våres der,vi sov der i 2 netter,de var veldig koselig! Har også vært på sommerfesten på giske,det var utrolig kjekt og veeeldig kaldt,dro kun i ei skinnjakke og var der i mange timer,holdt serr på å miste følelsene i kroppen hahah. Møtte ganske så mange kjentfolk der som jeg ikke hadde sett på lenge,ååh det er noe av det beste jeg vet! 

Forrige helg var vi på vassendgutana konsert! selvfølgelig måtte jeg se på stjernene,utrolig bra kveld! Det har selvfølgelig vært masse av latedager i sommerferien,noe som jeg synes er digg i 2 dager,men så blir jeg drittlei haha..jeg er ikke den personen som liker å bare sitte på rommet hele tiden,elsker å vær ute med folk å finne på masse kjekt!

Nå skal jeg se pretty little liras,så vi snakkes i morgen!

Hva synes dere?


Sandra
Fint antrekk :) Godt du fikk lånepc :)
24.07.2015, 20:33
blog/website: http://bysanni.blogg.no
Rebecca Akslen
Sandra: tusentakk for det! ja det var det :)
24.07.2015, 21:11
blog/website: http://rebeccamargretheakslen.blogg.no/
Tanja Höglund Pettersen
Så fine bilder :) Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)
25.07.2015, 22:13
blog/website: http://tanjapettersen.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:REBECCA
Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no
INSTAGRAMARKIV


· Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits