annerledes start på uka

Heiia

I dag så var det min første dag ute i praktisk i barnehage,skal vær der i 10 dager,første dagen gikk overraskende bra,mye bedre enn forventet! Jeg synes selvfølgelig det var litt skummelt siden det er ganske uvandt og nytt for meg. Jeg var hos alderen 2-3åringer,ei hærlig og søt gjeng som var lett å bli kjent med! Men å vær sammen med så mange i den alderen så kjenne jeg det litt i hode mitt,haha! Men om jeg likte meg der,så klart! Dette var jo første dagen så er spent på hvordan resten av dagene blir. 

Håper virkelig ikke at det er kun jeg som er drit usikker på valget når der gjelder utdanning!? Har 0 anelse på hva jeg skal velge,men det står så klart mellom å jobbe med barn eller frisør. Jeg har tenkt så masse på dette i det siste,men å ta et valg når det gjelde framtida mi er virkelig ikke lett. Det er derfor jeg prøver meg litt innen barn sånn jeg får se hva jeg mestrer best.
fint rot ja..

Håper iallefall at alle dere der ute har hatt en fin mandag og at dere får en fin uke! klem

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:REBECCA
Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no
INSTAGRAMARKIV


· Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits