Jeg er tilbake

Åhhh heisann!

Okeiokei må bare si at jeg begynne med å blogge fast fra i dag! Skal bli så hærlig å komme tilbake til blogglivet! Har ikke blogget på 100 år....Som dere vet så har det vært ganske tøff tid for vår familie,har derfor lagt bloggen på hylla noe som har vært like så greit. Nå som jeg ikke har blogget på så lenge så har jeg glemt litt hvordan man blogger,er litt vanskelig å komme på hva man skal skrive osv,men det ordner seg ettehvert. Har vært ute i dag å tatt noen bilder av antrekket jeg hadde på meg i dag som jeg legger ut på bloggen senere i dag.

Siden jeg ikke har blogget på en lang stund så har jeg så klart mistet alle leserne mine,noe som er ganske så surt,men ingen gidde å lese en tom blogg,men det er den ikke nå lenger så jeg håper og krysser fingrene på at jeg får lesere igjen. Ditta blir kjekt og håpe jeg kommer til å trives med blogging like bra om jeg gjorde før!

Slengte med noen mobilbilder fra siste tiden,gode som gull alle sammen

Bare å kommentere under hva dere vil jeg skal blogge om!Gleder meg:)

 

 

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:REBECCA
Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no
INSTAGRAMARKIV


· Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits