Savnet er stort

Hei!!

Nå har ikke jeg blogget siden desember,jeg tok meg en pause veldig brått synes jeg og det beklager jeg for. Grunnen for at jeg tok meg en pause var fordi på den tiden hadde det skjedd noe grusomt som dem fleste vet,jeg synes det var vanskelig å ta bilder der jeg skulle vær glad noe jeg overhode ikke var og er enda. Og om jeg bare skulle skrive triste ting på bloggen så hadde det også vært kjipt,iallefall for dere. Jeg har ikke tenkt til å begynne på igjen med bloggingen enda,men en eller annen dag begynner jeg på igjen og det lover jeg! Men akkurat nå orker jeg ikke. Det blir rett og slett for tungt, for å si det sånn at alle vet det så var det lillesøstra mi på 10år som har tatt de fleste oufitbildene av meg,så når jeg blogger tenker jeg på henne for hun var på en måte en del av bloggen min...Så jeg venter med å begynne på igjen når søskene mine kommer hjem.

Jeg har også slettet alle innleggene mine så nå er det bare det om søskene mine som er igjen. Jeg tenkte at når jeg begynner på igjen med bloggen så skal jeg starte helt fra grunnen av. Det er sikkert mange av dere som lurer på hvordan det går med familien min,jeg har ikke tenkt å skrive så mye,men kan forklare kort. Mamma og pappa har fått sett søskene mine 3 ganger hver,4tima med dem eldste og 2 tima med den yngste hver gang dem har sett dem. Vi andre søskene har ikke fått sett dem siden desember og det er jævlig. Kan noen av dere tenke hvor grusomt det faktisk er ? Å ikke få se søskene sine..det er så sårt at det burde ikke vært lov. Og i september skal vi i tingretten,det er ikke sikkert at jeg skal,men mamma og pappa skal ihvertfall. Jeg savner dem alle tre,hvert sekund og minutt! Jeg har et håp og det håpet må jeg ikke miste for dette skal vi klare.


Et bilde av meg og Simone (tvillingsøstra mi)

Ha en fin sommer videre! snakkes vi en eller annen gang!

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:REBECCA
Hei! Jeg heter Rebecca Margrethe Akslen,er 17år og kommer fra Ålesund. På bloggen min vil jeg blogge om mine meninger,outfits og min hverdag. Håper du liker den!

For kontakt: rebwold@live.no
INSTAGRAMARKIV


· Juli 2015 · Mars 2015 · Juli 2014KATEGORIER


· Blogg · Outfit


DESIGN

Lotte.blogg.no

ANNONSER

hits